Forstærk jeres indkøbsprocess med PlanEven

PlanEven har lanceret en ny funktion, som styrker indkøbsprocessen, uden at kræve et større IT projekt med den enkelte leverandør. I vil hurtigt og let få detaljerede svar fra jeres leverandører, så I kan få afstemt kostpriser, afsendelsesdato og eventuelle produkt ændringer. Jeres bogholderi vil også opleve en forbedring, da leverandøren med det samme kan angive faktura nummer og den konkrete faktura for hver enkelt forsendelse.

Det hele starter med at I laver en indkøbsordre i jeres IT system, vi samler denne indkøbsordre op og indlæser i vores portal. Leverandøren modtager en unik e-mail, til at gennemse og tilrette den enkelte indkøbsordre. Helt uden skulle huske logins eller specielle hjemmesider.

Når leverandøren har indsendt sit svar, får jeres indkøber direkte besked og kan nu enten lave yderligere rettelser, eller godkende dem som leverandøren har sendt. Efter ordren er godkendt, kan den indlæses I jeres økonomi system, med de opdaterede stamdata og leveringsdetaljer. Dernæst sendes en ny e-mail til leverandøren, med et link til at sende faktura nummer og faktura PDF.

Dermed opnår I bedre lagerstyring og øge kundeservicen, da I ved hvornår leverandøren forventer at sende varerne. Bogholderiet vil også skulle bruge mindre tid på tvister, da leverandøren klart og tydeligt har godkendt priser og betingelser for den enkelte indkøbsordre. Med en øget leverandør sikkerhed, vil I være i stand til at reducere jeres lagre yderligere og dermed øge jeres omsætningshastighed på lageret.

Måden hvormed vi sikrer at jeres data ikke er tilgængelige uden logins, er via tokens, som er unikke nøgler for hver indkøbsordre. Efter hver skridt sletter vi jeres data, så brugte links ikke længere giver adgang til jeres data. Der er en mere teknisk forklaring her: https://auth0.com/learn/token-based-authentication-made-easy/

Jeg glæder mig til at vise løsningen frem for jer.

Med venlig hilsen
Theis Thulin
E-mail: theis.thulin@planeven.com
tlf.: 3119 9695