Integration med PlanEven

Hvor starter du, hvis du vil optimere dit lager? Data og analyser er absolut væsentlige inputs til de digitale værktøjer, og PlanEven skal naturligvis også bruge dem for at kunne lave sine beregninger. Vores løsning er designet så du kan sende mindst muligt data og komme hurtigere i gang med at høste gevinsten.

Når du analyserer dit data får du nye indsigter i din forrentning og overblik over, hvordan anvendelsen af din kapital kan forbedres. Med en dobbelt ABC-analyse og forecast er det også muligt at forudse fremtidige tendenser, som giver dig en fordel i hele processen fra lager til den endelige levering.

De fleste økonomisystemer kan lave rapporter, som enten eksporteres i CSV- eller Excel-format.
Mange foretrækker også at arbejde i det format i starten, da man nemt kan validere og læse sine data. Hvis man har det i Excel-format, er der tre faner med henholdsvis transaktioner, varer og varegrupper. I CSV-formatet er hver af dem i separate filer. CSV filen skal være kodet i ISO-8859-1, for at håndtere danske tegn korrekt. Når filen er klar, kan den enten indlæses via FTP eller uploades til hjemmesiden manuelt, uanset hvilken metode der anvendes.

API integration

Nyere økonomisystemer og løsninger, som er blevet tilpas udvidet, kan lave API integrationer. Hos PlanEven har vi eksponeret alle vores datapunkter ind og ud, og du kan finde et link til vores dokumentation nedenfor. Når vi taler om API integrationer, er der nogle forretningslogikker du skal tage højde for:

  1. Når du sender et API-kald med varer, skal du sende de varer du ønsker at have i PlanEven.
    Varerne, som ikke er i kaldet skjules automatisk.
  2. Transaktionsdata aggregeres på dagen, så det er vigtigt at sende hele dagen. Du kan sagtens lave et kald i løbet af dagen, men det sidste kald skal have alle dagens transaktioner.

https://test.planeven.com/docs/reference#operation/DataTransferApi_ImportProducts

Desuden arbejder vi løbende på at lave standard integrationer til gængse økonomisystemer og partnere i Danmark. Seneste har været Inventio.IT og deres række af Microsoft Dynamics løsninger.

Ønsker du at læse mere om hvilke data, der skal i hvilke felter, kan du finde vores artikel omkring dette her: https://artikler.planeven.com/2020/02/03/hvilke-data-skal-planeven-bruge/

Læs mere om vores IT-løsning her.

1 Comment

Comments are closed.